Liselore geeft géén les meer

Liselore heeft met veel liefde en enthousiasme haar kennis overgebracht, maar richt zich nu volledig op de ontwikkeling van haar collecties. Er zitten tenslotte maar 24 uur in een dag. In haar winkel / studio aan de Spaarnwouderstraat is ze vaak volop in actie te zien.

Op onderstaande workshops kan dus niet meer ingeschreven worden en deze zullen vooralsnog ook niet opnieuw worden gepland.

Liselore kan je de volgende cursussen aanbevelen:

Studio Pansa – Amsterdam

 


DINSDAGAVOND WORKSHOP DRAAIEN

Op dinsdagavond geef ik van half 8 ‘s avonds tot 10 draailes. In een cyclus van 17 lessen (half jaar) geef ik in een kleine groep in mijn atelier les. Eis is dat je minimaal een weekendworkshop gedaan moet hebben om op deze avond te kunnen starten of ergens anders les hebt gehad. Op deze avond zitten zowel beginners als gevorderden. Omdat mijn specialisme zowel (fijn) draaien is als glazuren, besteed ik aan beide onderwerpen aandacht. Omdat ik in een kleine groep les geef, kijk ik op basis van niveau en persoonlijke behoefte wat de cursisten willen maken en leren. Momenteel heb ik een erg lange wachtlijst. Wil je hierop komen, stuur mij dan een e-mail naar info@lilokeramiek.nl.

Weekend workshop Draaien

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep in Liselore’s atelier een weekend lang lekker aan de slag. Vanwege de kleine groep en persoonlijke aandacht is er zowel plek voor beginners als gevorderden. We kijken naar je leerbehoefte en maken op basis daarvan een plan waar je dat weekend aandacht aan wilt besteden. Dit kunnen de basistechnieken zijn, maar ook theepotten draaien, borden, grote schalen of seriedraaien.

Tijdens dit weekend geniet je van een goed verzorgde lunch bij Liselore thuis, verzorgd door haar man Robert. Lunch, materiaal en stookkosten zijn inbegrepen. Aan het einde van dit weekend ga je vol inspiratie naar huis. De kosten van dit weekend bedragen 225 euro.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar info@lilokeramiek.nl.

cropped-20140909-_134135-IMG_4732-Bibi_Veth.jpg IMG_8933

ZATERDAG 17 T/M ZONDAG 18 JUNI 2017

Zaterdag: 10 – 16.30 uur
Zondag: 10 – 16:00 uur

VOLGEBOEKT

ZATERDAG 14 T/M ZONDAG 15 OKTOBER 2017

VOLGEBOEKT

zaterdag 11 t/m zondag 12 november 2017

Zaterdag: 10 – 16.30 uur
Zondag: 10 – 16:00 uur

VOLGEBOEKT

kerstvakantie: donderDAG 28 T/M vrijdag 29 decEMBER 2017

Zaterdag: 10 – 16.30 uur
Zondag: 10 – 16:00 uur

HELAAS NU AL VOLGEBOEKT! SNEL MEER NIEUWS OVER CURSUSSEN 2018

Weekendworkshop Glazuren

IMG_8951 Tijdens dit weekend leg ik de basis uit van glazuren (het gaat echt over het samenstellen van glazuren, niet over decoreren). Veel mensen voelen zich overrompeld door de enorme keuzemogelijkheden binnen de glazuurwereld. Ik probeer orde in deze chaos te scheppen en je een leidraad te geven hoe je kunt starten zodat je overziet wat je doet.

Tijdens dit weekend behandelen eerst de basistheorie en doen we een aantal testen.  Op basis van de ervaring van de cursisten die ik heb geinventariseerd, doe we een keuze uit de volgende testen: Het inkleuren van een bestaande glazuur, het toevoegen van grondstoffen aan een bestaande glazuur, het zelf samenstellen van een glazuur (tevens inkleuren en toevoegen van grondstoffen), het maken van een grondstoffendriehoek en het maken van een kleurendriehoek. Van zaterdag op zondag bak ik de tests. OP zondag analyseren we de resultaten en gaan we dieper in op de theorie op basis van de ervaringen. Van hieruit heb je een mooie basis om thuis lekker verder aan de slag te gaan.

De kosten voor dit weekend zijn €225,-. Dat is inclusief materiaal en stoken. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar liselore@lilo-s.com.