Workshops

DINSDAGAVOND WORKSHOP DRAAIEN

Op dinsdagavond geef ik van half 8 ‘s avonds tot 10 draailes. In een cyclus van 17 lessen (half jaar) geef ik in een kleine groep in mijn atelier les. Eis is dat je minimaal een weekendworkshop gedaan moet hebben om op deze avond te kunnen starten of ergens anders les hebt gehad. Op deze avond zitten zowel beginners als gevorderden. Omdat mijn specialisme zowel (fijn) draaien is als glazuren, besteed ik aan beide onderwerpen aandacht. Omdat ik in een kleine groep les geef, kijk ik op basis van niveau en persoonlijke behoefte wat de cursisten willen maken en leren. Momenteel heb ik een erg lange wachtlijst. Wil je hierop komen, stuur mij dan een e-mail naar liselore@lilo-s.com.

Zomerweek draaien

IMG_8933Komende zomer bied ik een zomerweek draaien aan. Dit is alleen voor mensen met basiservaring.

We gaan 5 dagen lang draaien en op basis van je ervaring en behoefte maken we een leerplan. De laatste dag is er ruimte om te glazuren. De kosten voor deze week zijn 450 euro. Dat is inclusief lunch, materiaal en stoken. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar liselore@lilo-s.com.

maandag 24 t/m vrijdag 28 juli 2017

WEGENS AFMELDING 1 PLEK BESCHIKBAAR!

WEGENS HET GROTE AANTAL AANMELDINGEN, BIED IK NU EEN EXTRA ZOMERWEEK AAN. GEEF JE DUS SNEL OP!

MAANDAG 31 JULI T/M VRIJDAG 4 AUGUSTUS 2017

1 plek beschikbaar

Weekend workshop Draaien

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep in Liselore’s atelier een weekend lang lekker aan de slag. Vanwege de kleine groep en persoonlijke aandacht is er zowel plek voor beginners als gevorderden. We kijken naar je leerbehoefte en maken op basis daarvan een plan waar je dat weekend aandacht aan wilt besteden. Dit kunnen de basistechnieken zijn, maar ook theepotten draaien, borden, grote schalen of seriedraaien.

Tijdens dit weekend geniet je van een goed verzorgde lunch bij Liselore thuis, verzorgd door haar man Robert. Lunch, materiaal en stookkosten zijn inbegrepen. Aan het einde van dit weekend ga je vol inspiratie naar huis. De kosten van dit weekend bedragen 190 euro en 210 euro vanaf 2017.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar liselore@lilo-s.com.

cropped-20140909-_134135-IMG_4732-Bibi_Veth.jpg IMG_8933

ZATERDAG 17 T/M ZONDAG 18 JUNI 2017

Zaterdag: 10 – 16.30 uur
Zondag: 10 – 16:00 uur

VOLGEBOEKT

ZATERDAG 14 T/M ZONDAG 15 OKTOBER 2017

VOLGEBOEKT

zaterdag 11 t/m zondag 12 november 2017

Zaterdag: 10 – 16.30 uur
Zondag: 10 – 16:00 uur

VOLGEBOEKT

Weekendworkshop Glazuren

IMG_8951 Tijdens dit weekend leg ik de basis uit van glazuren (het gaat echt over het samenstellen van glazuren, niet over decoreren). Veel mensen voelen zich overrompeld door de enorme keuzemogelijkheden binnen de glazuurwereld. Ik probeer orde in deze chaos te scheppen en je een leidraad te geven hoe je kunt starten zodat je overziet wat je doet.

Tijdens dit weekend behandelen eerst de basistheorie en doen we een aantal testen.  Op basis van de ervaring van de cursisten die ik heb geinventariseerd, doe we een keuze uit de volgende testen: Het inkleuren van een bestaande glazuur, het toevoegen van grondstoffen aan een bestaande glazuur, het zelf samenstellen van een glazuur (tevens inkleuren en toevoegen van grondstoffen), het maken van een grondstoffendriehoek en het maken van een kleurendriehoek. Van zaterdag op zondag bak ik de tests. OP zondag analyseren we de resultaten en gaan we dieper in op de theorie op basis van de ervaringen. Van hieruit heb je een mooie basis om thuis lekker verder aan de slag te gaan.

De kosten voor dit weekend zijn €210,-. Dat is inclusief materiaal en stoken. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar liselore@lilo-s.com.

zaterdag 14 t/m zondag 15 januari 2017

VOLGEBOEKT